Neem contact met ons op:

Mocht u nog vragen hebben, boeken of persoonlijk contact willen? Dan kunt u contact opnemen via het onderstaande adres.

Accommodatie verhuurbedrijf en boekingsbureau

Met vriendelijke groeten vanaf Texel,

Karin en Erwin Zoer.

Oude Dijkje 8 1796 ML De Koog -Texel

Telefoon: 0222-367000 / 0222-317902
Mobiel : 06-53933195

Email:info@villahof-texel.nl


O
nze algemene voorwaarden : Reis en boekingsvoorwaarden Villahof Tessel.pdf
Image

Luxe villa huren

Voor je vakantie een luxe villa huren? Op Texel is dit heel goed mogelijk. Gun jezelf de luxe tijdens een heerlijke vakantie op het Waddeneiland Texel. Het “Gouden Boltje” ofwel Waddeneiland Texel waar je kunt genieten van zon, wind, zee, strand, duinen en andere prachtige natuurgebieden in Nationaal Park Duinen van Texel. Er  lopen mooie 140km lange fiets- en zeer veel wandelroutes over het eiland. De auto kan geparkeerd blijven, nadat je bent aangekomen bij je vakantievilla. Je komt met de Teso veerboot aan op Texel. Met de boottocht over de Waddenzee begint je vakantie. Heb je lekker weer tijdens de overtocht, dan kun je op het bovendek genieten van een fraai uitzicht over zee. De boot naar Texel vertrekt tussen 6.30 en 21.30 op elk half uur vanaf Den Helder. Vanaf Texel naar Den Helder vaart hij op de hele uren tussen 6.00 uur en 21.00 uur.

Kies voor luxe villa huren

Een luxe villa huren met sauna voor je verblijf op Texel kan eenvoudig online. Bekijk de aanbieders van de vakantieaccommodaties. Naast luxe villa’s zijn er appartementen, hotelkamers, bungalows, plaatsen op een luxe camping te huur. Zorg dat je er op tijd bij bent, want het reserveren van een plaatsje op het populaire Texel begint al vroeg. Er is dan ook nog veel keuze, een plekje dichtbij het strand of liever dichtbij de bossen? Neem even de tijd om de mooiste plek te vinden die aan je eisen en wensen voldoet. En vergeet ook niet om prijzen te vergelijken. Vergelijk echter geen appels met peren.

Online een luxe villa huren

Bij ons kun je eenvoudig een luxe villa huren. Het is tijd dat jij nagaat wanneer je vrij bent en dan kun je zien wanneer welke villa vrij is via villaintexel.nl. Het aftellen kan dan ook beginnen wanneer je je vakantie hebt geboekt. Als je er nog vragen over hebt dan horen we dat graag zodat wij je snel van dienst mogen zijn. Boek online of bel met Karin Zoer Zoetelief 0031 653933195